“Acelem Var” şarkısıyla müzik piyasasına giriş yaptı

TRT Saz Sanatçılarından oluşan Group İstanbul Orkestrasının solistliğini üstlenen Melda Kuyucu Kılıç, uzun bir aradan sonra 3’üncü albümü olan “Acelem Var” şarkısıyla müzik piyasasına giriş yaptı.

Daha önce çıkardığı “Sevgisiz Olmaz” TRT Market Solo Albümünün yanı sıra albümü ve “Gece Gözlüm” maxi single çalışmalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı Melda Kuyucu Kılıç, pandemiden dolayı uzun bir süredir ayrı kaldığı müzik piyasasına konsept özelliği olan “Acelem var ” Albümü’nün tüm beste ve güftesi Sami Samancıya aittir. 5 şarkılık konsept albüm yapan Melda Kuyucu Kılıç’ın müzik direktörlüğü ve Aranjörlüğünü Murat Süngü yaptı. Yönetmenliğini Halil Güzel’in yaptığı çıkış şarkısı olan” Acelem var ” şarkısının klibi dijital platformlarda yayında.

blank

BEKLEMEYE DEĞDİ

Uzun bir aradan sonra müzik piyasasına güzel bir giriş yapan Başarılı sanatçı Melda Kuyucu Kılıç, 3’üncü albümü için kendisine gelen yorumlardan duyduğu memnuniyeti de şu sözlerle dile getirdi: “Albümdeki 5 şarkının 5’i de herkese hitap ediyor. Aldığım güzel yorumlar, bunca yorgunluğa, emeğe değdiğini gösteriyor. Sosyal medya üzerinden benimle iletişime geçen tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.