Abdürrahim Albayrak, başkanlığa göz kırptı

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılıların gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, ‘2018’deki seçim için çok iddialıyım’ ifadesini kullandı.

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, sarı kırmızılıların gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, “2018’deki seçim için çok iddialıyım” ifadesini kullandı.

İşte Abdürrahim Albayrak’ın açıklamaları;

“Milli takımımızın başarısını tebrik ediyorum. İyi bir kongre oluyor. Kimse kimseyi kırmadan fikirlerini ifade ediyor. İkincilik şansımızdan da epey uzaklaştık. Önce bunları düşünmemiz lazım. Galatasaray’ın ihtiyacı olan futbolcular olsaydı bunlar ortaya çıkmazdı. Herkes bilmelidir ki Galatasaray bir gecede başkan çıkartmıştır. Sağlık koşulları izin verirse 2018 için bayağı iddialıyım. Fatih hocayla devam etseydik üst üste 5 sene şampiyon olurduk. Hamza hocayla devam etseydik inanıyorum şimdiye kadar 50-60 milyon tasarruf ederdik.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.