ABD’li yüzücü ölümden döndü

Macaristan’daki su sporları şampiyonasında ABD’yi temsil eden Anita Alvarez gösterisi sırasında bir anda bayıldı. Havuzun dibine doğru batan genç kadını kurtarmak için antrenörü suya atladı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu belirtildi.

ABD’li yüzücü Anita Alvarez, 2022 FINA Dünya Şampiyonası sırasında havuzda bayıldı.

Alvarez’i kurtarmak için atlayan teknik direktör Andrea Fuentes, yüzücünün sağlık durumunun şu anda “çok iyi” olduğunu söyledi.

Çarşamba günü 2022 FINA Dünya Şampiyonasında ABD Takımı yüzücüsü Anita Alvarez solo serbest final sırasında bayılırken korkunç bir an yaşandı. Alvarez, antrenörü Andrea Fuentes’in onu kurtarmak için suya atlamasından önce havuzun dibine battı.

Fuentes, İspanyol spor gazetesi MARCA’ya yaptığı açıklamada, “Büyük bir korkuydu. Cankurtaranlar yapmadığı için atlamak zorunda kaldım. Korktum çünkü nefes almadığını gördüm ama şimdi durumu çok iyi” dedi.

Sağlık ekipleri havuzdan çıkartılan Alvarez’e müdahele etti. Yüzücünün durumunun iyi göründüğü belirtildi. Korku dolu anlarda Anita Alvarez’in takım arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.