ABD’li ünlü oyuncu Barbara Streisand, Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek hayranı çıktı

ABD’li ünlü oyuncu Barbara Streisand, yayınlandığı döneme damga vuran, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı Kara Para Aşk dizisinin hayranı çıktı.

Başrollerini Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı 2014 yapımı Kara Para Aşk’ın ünü ülkeyi aştı. Birçok ülkede yayınlanan diziyi dünyaca ünlü oyuncu Barbara Streisand de izledi.

Diziyi çok beğenen Streisand, 1.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yaparak “Jim ve ben bu fantastik Türk dizisi Kara Para Aşkı’nı her gece saat 4’e kadar Netflix’ten izliyoruz. İki başrol oyuncusu ve kadronun geri kalanı da harika. O kadar harika ki izlemeden edemiyoruz” dedi.

blank

Tuba Büyüküstün, ünlü ismin paylaşımını kendi Instagram hesabından paylaşarak yanıt verdi, “Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bunun benim için ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikrin yok. Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.