ABD’li top model Tyra Banks en doğal haliyle görüntülendi

ABD’li top model Tyra Banks, sevgilisi Louis Belanger Martin ve oğlu York Asla ile birlikte günlük kıyafetleri ve makyajsız haliyle Santa Monica’da objektiflere takıldı.

46 yaşında olmasına rağmen moda dünyasında hala söz sahibi olan top model Tyra Banks, en doğal haliyle Santa Monica sokaklarında görüldü. Kucağında oğlu York’u taşıyan sevgilisi Louis Belanger Martin ile yürüyen Banks, fotoğraflarının çekildiğini fark etmesine rağmen herhangi bir tepki göstermedi.

Gözlükleri, makyajsız hali ve günlük kıyafetleri ile güzel havanın keyfini çıkaran top model, yoluna devam etti.

blank

Tyra Banks’in 4 yaşındaki oğlu, bir dönem aşk yaşadığı Norveçli fotoğrafçı Eric Asla ile ilişkisinden dünyaya gelmişti. Doğal yollar ile bebek sahibi olamayan Banks ve Asla, defalarca tüp bebek tedavisini denemiş ancak başarılı olamamıştı. İkili son olarak taşıcı anne yöntemi ile oğulları York Asla’yı kucağına alarak anne-babalık duygusunu tatmıştı.

Ancak Tyra Banks ve Eric Asla, ilişkilerini devam ettiremeyip yollarını ayırmıştı. Banks bir süredir iş insanı Louis Belanger Martin ile aşk yaşıyor.

Modelliğe çok genç yaşta adım atan Tyra Banks, Sports Illustrated dergisi için objektif karşısına geçerek kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlamıştı.

İlerleyen zamanlarda Victoria’s Secret gibi bir çok firma için podyuma çıkmış ve reklam filmlerinde oynamıştı. Şimdilerde 50 yaşına merdiven dayayan Amerikalı model, TV’de ekran karşısına geçerek modellik yarışmalarında seçici kurul üyeliği yapıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.