Abdi İbrahim Metaverse’de

TÜRK ilaç firması Abdi İbrahim, dünya ilaç sektöründe ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Abdi İbrahim, oluşturduğu NFT koleksiyonunun ardından dünya ilaç sektöründe bir ilke daha imza atarak, blok zincir üzerine inşa edilmiş binasıyla Metaverse’e giriş yaptı.

En popüler Metaverse’ler arasında yer alan blok zincir alt yapılı Decentraland’de, 120 -4 parselinde kendi yapısını oluşturan Abdi İbrahim, yapının bir katında kolaj sanatçısı Selman Hoşgör’ün eserlerinden oluşan ‘The Journey of Healing’ NFT koleksiyonunu sergiliyor.

Genel müdürlük binasından ilham alınarak tasarlandı

Abdi İbrahim’in Metaverse’deki yapısı İstanbul Maslak’taki Genel Müdürlüğü’nün mimari görünümünden ilham alınarak özel bir teknikle tasarlandı. Abdi İbrahim önümüzdeki dönemde bu yapısını, kurum içi etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde de kullanıyor olacak.

“HEAL2030” sürdürülebilirlik stratejisinin dijitalleşme başlığı altındaki ilk önemli projesini ‘The Journey of Healing’ NFT koleksiyonuyla gerçekleştiren Abdi İbrahim, Web 3.0 ve blok zincir üzerine inşa edilen merkeziyetsiz meta evrenlerin şekillendireceği gelecek için Türk ilaç sektörünün öncüsü olarak hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.