ABD tarihinde bir ilk! Türk dizisi “Kara Sevda” yayınlanacak!

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) tarihinde bir ilk gerçekleşecek ve bir Türk dizisi yayınlanacak. İşte dizi sektörünü heyecanlandıran gelişmenin detayları: Yayınlanacak dizi Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in başrollerini oynadığı Kara Sevda olacak. Kara Sevda dizisinin konusu ve oyuncuları.

Türk dizi sektörünün Orta Doğu’ya açılmasının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez güzel haber Amerika’dan geldi. Her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşan Türk dizilerinin ünü bu kez okyanusları da aştı. Amerika Miami merkezli İspanyolca (Amerika’da İngilizce’nin ardından en çok konuşulan dil İspanyolca’dır.) yayın yapan televizyon kanalı Univision, yoğun talep üzerine Türk dizisi yayınlama kararı aldı.

Başrollerinde Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in rol aldığı ‘Kara Sevda’ dizisi İspanyolca dublajla ABD’de seyirciyle buluşacak. Univision kanalından yapılan açıklamada, dünyada Türk dizilerinin popülerliğinin artması birlikte ünlü Türk dizisini yayınlamaktan heyecan duydukları belirtildi.

blank
Kara Sevda dizisi Türkiye’de yayınlandığı dönemde milyonları ekrana kilitlemişti

8 Temmuz’da başlayacak ve hafta içi her gün 19.00’da yayımlanacak. Dizi İspanya başta olmak üzere birçok ülkede seyirciyle buluşacak.

Kara Sevda dizisi Uluslararası Emmy Telenovela Ödülü kazanmıştı.

Kara Sevda dizisi hakkında

Kara Sevda’da dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin’in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu hikayesi anlatılıyor.

Dizide, Kemal ve Nihan’ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran isim ise varlıklı bir ailenin oğlu olan Emir Kozcuoğlu (Kaan Urgancıoğlu).

Sürükleyici hikayesiyle milyonları ekran başına toplayan dizide masalsı bir aşk çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla ekrana taşındı.

Senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün kaleme aldığı kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen Kara Sevda’da yer aldı.

Kara Sevda dizisi oyuncuları

Burak Özçivit – Kemal
Neslihan Atagül – Nihan
Kaan Urgancıoğlu – Emir
Zerrin Tekindor – Leyla
Melisa Aslı Pamuk – Asu
Kerem Alışık – Ayhan
Burak Sergen – Galip
Orhan Güner – Hüseyin
Neşe Baykent – Vildan
Barış Alpaykut – Ozan
Zeyno Eracar – Fehime
Hazal Filiz Köse – Zeynep
Rüzgar Aksoy – Tarık
Çağla Demir – Banu
Nihan Aşıcı – Yasemin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.