ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’dan siyasi-gerilim romanı geliyor

ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Kanalı ünlü yazar Louise Penny ile birlikte terör tehditlerine ve ülkenin zayıflatılmasına karşı mücadele eden bir dışişleri bakanını anlatan siyasi gerilim romanı yazıyor. Roman 12 Ekim’de çıkacak.

ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Kanalı ünlü yazar Louise Penny ile birlikte bir siyasi gerilim romanı yazıyor. ‘State of Terror’ isimli romanın baş karakteri bir dışişleri bakanı olacak.

Kitapta bir dizi terör saldırısı dünya düzenini kaosa sürüklerken, dışişleri bakanına kendi içinde çatışma halinde olan ve en mühim noktalarda güçten yoksun bir Amerikan yönetiminin bu durumundan istifade etmeye yönelik bir planı, ölümcül bir komployu ortaya çıkarmak için bir ekip kurma görevi veriliyor.

12 EKİM’DE ÇIKACAK

Dışişleri bakanı terör tehditlerine ve ülkenin zayıflatılmasına karşı mücadele ediyor.

Kitap İngiltere ve dünyada Pan Macmillan, ABD’de ise Simon & Schuster ve St. Martin’s Press tarafından basılacak ve 12 Ekim’de çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.