ABD Başkanı Donald Trump Madonna’ya çıkma teklif etmiş!

ABD Başkanı'nın yeğeninin kaleme aldığı yeni kitapta Donald Trump'ın zamanında Madonna tarafından reddedildiği iddia edildi.

USA Today’in gördüğü alıntıda Mary Trump, 1990’larda Trump’ın kitabı The Art of the Comeback’in (Geri Dönme Sanatı) yazarlığını amcası adına üstlenmesinin istendiğini, asistanının da o ana kadar Trump’ın yazdığı sayfaları göndermeyi teklif ettiğini anlatıyor.

Fakat Mary Trump, amcasının meslek hayatını ele almak yerine, görünüşe göre eline geçen 10 sayfanın Trump’ın “çıkmayı beklediği ama onu reddedince aniden şimdiye kadar tanıdığı en kötü, en çirkin, en şişman sersemlere dönüşen kadınların haksızlığa maruz kalmış özeti” olduğunu iddia etti.

“GERÇEKLİKLE HİÇBİR BAĞLANTISI OLMAYAN SAÇMA”

Independent Türkçe’de Noyan Öztürk çevirisiyle yayımlanan habere göre, bu kadınlar arasında mektubun “Donald’ın çirkin bulduğu biçimde sakız (çiğniyor)” diye nitelediği iddia edilen Madonna da vardı.

The Independent yorum almak için Madonna ve Trump’ın temsilcileriyle temasa geçti.

İddialar ABD Başkan’ının ölen abisinin 55 yaşındaki kızı Mary Trump’ın gelecek hafta yayımlanacak tartışmalı kitabı Too Much and Never Enough’ta (Çok Fazla ve Asla Yeterli Değil) öne sürüldü.

Beyaz Saray sözcüsü Kayleigh McEnany, yazar ve aile üyeleri arasında yasal mücadeleye konu olan biyografiyi “gerçeklikle hiçbir bağlantısı olmayan saçma, absürt iddialarla” dolu “yalanlar kitabı” diye nitelendirmişti.

Madonna daha önce Trump’a karşı duyduğu küçümsemeyi göstermiş, 2017 Kadın Yürüyüşü’nde 500 bin kişiden daha kalabalık kitleye tartışma yaratacak biçimde Trump’ın seçilmesinin ardından “Beyaz Saray’ı havaya uçurmaya dair bir sürü şey düşündüğünü” söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.