ABD, Avrupa’dan seyahatleri yasakladı!

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle Avrupa’dan ülkeye sehayatlerin yasaklandığını açıkladı.

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin açıklamada bulunarak, Avrupa’dan ülkeye seyahatlerin yasaklanabileceği bilgisini verdi.

Cuccinelli, açıklamasında “Sorumuz, Avrupa’ya bir bütün olarak nasıl davranılacağına yönelik güncel bir soru. Bu, henüz kurumları seyahat yesağı için kullanma düzeyinde değil. Ancak bu dikkate alınıyor” dedi.
New York Valisi Andrew Cuomo koronavirüsle mücadele amacıyla eyaletin kuzeyindeki New Rochelle kentinde 1.6 kilometre uzunluğunda bir alanda ‘özel bir bölge’ oluşturulduğunu açıklamıştı.

Cuomo, ayrıca New York’ta Kovid-19 salgınının çıkış yeri New Rochelle bölgesine askeri birlik gönderileceğini bellirtmişti.

ABD’nin başkenti Washington’da koronavirüs salgını sebebiyle OHAL ilan edildi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.