A101’in Geleceğin Yöneticilerini Yetiştirdiği 101 Genç Yetenek Programı Başladı

Bu sene ilk defa gerçekleşen ve her yıl geleneksel hale gelecek olan ‘’101 Genç Yetenek’’ Programı ile yeni mezun genç yetenekleri bünyesine dahil eden A101, geleceğe hazırlanıyor.

A101 İnsan Kaynakları İşe Alım ve Eğitim Birimi tarafından düzenlenen, 3 ay sürecek ve sonrasında genç yeteneklerin farklı departmanlarda görevlendirileceği ‘’101 Genç Yetenek’’; 12 Ağustos 2022’de Four Seasons Bosphorus’ta A101 CEO’su ve İcra Kurulu Üyeleri başta olmak üzere birçok üst düzey yöneticinin ve çeşitli konukların katılımıyla başladı.

Boğaz’da kahvaltı eşliğinde başlayan etkinlik, A101 İK Müdürü Özlem Kap, A101 İcra Kurulu Üyesi Tülin Tarlan ve A101 CEO’su Cem Maltaş’ın konuşmaları ve ardından genç yeteneklerin kendilerini Metaverse evreninde tanıtmalarıyla devam etti. İcra Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticilerin genç yeteneklerle tanışıp başarı hikayelerini anlattıkları etkinlik, Sunay Akın’ın konuşması ve ardından gençlerin mentorlarıyla tanışmasıyla sona erdi.

“Geleceğe 101 Hazırız” sloganıyla hayata geçen program, A101’in globalde başarıyı hedefleyen vizyonunun da önemli bir göstergesi olarak konumlanıyor. Türkiye’de kadın istihdamı, engelli istihdamı ve genel istihdam konularında son senelerde sürekli başı çeken A101, ‘’101 Genç Yetenek’’ Programı ile gençlere verdiği önem ve inancı bir kere daha ortaya koydu. Sektörde genç istihdamı konusunda yine bir ilke imza atarak 101 genç yönetici yetiştirme hedefiyle yola çıkan ve her sene yeni 101 genç ile devam edecek program ile A101, gençlerin enerjisini de arkasına alarak geleceğe dinamik bir şekilde hazırlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.