A Millilerin ‘Ada’ sefası

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları’nı 4-0 mağlup etti ve lige galibiyetle başladı.

İSTANBUL (İGFA) – Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda maçta Ay-Yıldızlılarımızın gollerini 37. dakikada Cengiz Ünder, 47. dakikada Halil Dervişoğlu, 82. dakikada Serdar Dursun ve 85. dakikada Merih Demiral attı. Maçta Cengiz Ünder ile kazandığımız bir gol de VAR incelemesi sonucunda iptal edildi.

Millîler bu sonuçla 1. Grup’ta liderlik koltuğuna oturdu. Grupta günün diğer maçında Lüksemburg, deplasmanda Litvanya’yı 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmayı TFF Başkanı Servet Yardımcı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri protokolden izledi ve Ay-Yıldızlı takımımıza destek verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.