Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞOK! Madonna’nın 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie, uyuşturucudan tutuklandı

Madonna’nın Guy Ritchie’den olan ve annesiyle yaşamak istemediği için velayet

Madonna’nın Guy Ritchie’den olan ve annesiyle yaşamak istemediği için velayet davası neden olan 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı.

Komşuların, rahatsızlık veren genci polise şikayet etmesi üzerine Rocco uyuşturucuyla yakalandı.

Madonna’nın yönetmen Guy Ritchie ile olan evliliğinden olan oğlu Rocco, babasının Londra’daki Primrose Hill’te bulunan evinin yakınında uyuşturucu madde içerken görüldü.

madonna

The Sun’a konuşan kaynaklar, polis gence yaklaştığı sırada Rocco’nun bir şeyler fırlattığını söyledi. Kaynaklara göre, polisler Rocco’nun üzerinde uyuşturucu madde izi fark edince üzerini aradı ve uyuşturucu buldu. 28 Eylül’de tutuklanan ve Londra’nın kuzeyindeki bir polis merkezine götürülen genç, daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Bir polis memuru, “16 yaşındaki genç uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı. Tutuklama, 28 Eylül Çarşamba günü saat 5.15’te, Camden bölgesinde genci durdurup arama yapan polisler tarafından gerçekleştirildi. Genç, Londra’nın kuzeyindeki polis merkezine götürüldü. Daha sonra kefaletle serbest bırakıldı” şeklinde konuştu.