93 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch beşinci kez dünya evine girdi

Medya dünyasının devlerinden Rupert Murdoch, 93 yaşında beşinci kez dünyaevine girdi. Kaliforniya’nın Bel-Air kentindeki malikanesinde düzenlenen törenle emekli moleküler biyolog Elena Zhukova ile evlenen Murdoch, yeni bir rekora imza attı.

Avustralyalı medya devi Rupert Murdoch, 93 yaşında beşinci kez dünyaevine girdi. Uzun süredir birlikte olduğu 67 yaşındaki emekli moleküler biyolog Elena Zhukova ile Kaliforniya’nın Bel-Air kentindeki bir üzüm bağında düzenlenen törenle evlenen Murdoch, yeni bir rekora imza attı.

Çiftin geçtiğimiz aylarda nişanlandıkları ve sade bir törenle evlenmeyi planladıkları bilinmekteydi.

Murdoch, daha önce dört kez evlilik yapmış ve altı çocuğu bulunmaktadır. Son evliliği 2013 yılında eski süpermodel Jerry Hall ile sona ermişti. Hall’dan 2022’de boşanan Murdoch, Mart 2023’te de eski manken Ann Lesley Smith’e evlenme teklif etmiş, ancak nişan iki hafta sonra iptal edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.