90’lı yılların efsane isimlerinden Bendeniz, şaşırttı

90’lı yılların efsane isimlerinden Bendeniz, bir restoranda sahne aldı. Bendeniz son haliyle herkesi şaşırttı.

90’lı yılların efsane isimlerinden Bendeniz, bir restoranda sahne aldı. Bendeniz son haliyle herkesi şaşırttı. Sevilen parçalarından ‘Müjdeni Ver’ şarkısı ile programına başlayan Bendeniz, bir dönem dillere dolanan şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelen müzikseverleri 90’lı yıllara doğru keyifli bir yolculuğa çıkardı.

blank

ENERJİSİYLE SEVENLERİNDEN TAM NOT ALDI

Fazla kilolarından kurtulduğu dikkatlerden kaçmayan güzel sanatçı, şarkı aralarında hayranlarıyla sık sık sohbet etmeyi ihmal etmedi. Bendeniz, ‘Satmışım’ şarkısının söyledikten sonra esprili bir şekilde dinleyicilere seslenerek, “Bakıyorum da geçmişe. Geçmişten bugüne. Benim gibi küfürlü şarkılar yazan bir sanatçıya daha rastlamadım vallahi” sözleriyle mekandaki herkesi güldürdü. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede adım atılmadık yer bırakmayan Bendeniz, enerjisi ve sempatik tavırlarıyla da sevenlerinden tam not aldı.

SAHNESİNİ 1 SAAT DAHA UZATTI

Müzikseverlerin ısrarı üzerine sahnesini 1 saat daha uzatan başarılı sanatçı, unutulmaz geceyi ” Ya Sen Ya Hiç” şarkısı ile sonlandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.