9 yıl önce meme kanserine yakalanan Deniz Uğur’dan duygusal paylaşım

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, 9 yıl önce meme kanseri hastalığına yakalanmış ve hastalığı yenmişti. Sosyal medyadan duygusal bir paylaşımda bulunan Uğur, “Dünya hayatında herhangi bir rahatsızlığın içinden geçenleriniz varsa bilin ki, kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz” dedi.

Üç çocuk annesi oyuncu Deniz Uğur, dokuz yıl önce meme kanserine yakalanmış ve gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşmuştu.

Uğur, o dönemlerde çocukları ile birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabına ekledi. 49 yaşındaki oyuncu, yaşanan tüm zorlukların gelip geçici olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Dünya hayatında herhangi bir rahatsızlığın içinden geçenleriniz varsa bilin ki, kaybettiğinizi sandığınız her şeyi geri kazanıyorsunuz ve sonra hayat daha anlamlı, daha güzel oluyor.

“HAYAT DURMADAN DÖNÜŞÜYOR”

Başkalarını çok zorlayan durumlardan etkilenmiyorsunuz çünkü her şeyin geçeceğini, o sırada ne oluyorsa sizin gelişmeniz ve hayatın daha iyiye, daha güzele evrilmesi için olduğunu biliyorsunuz. Hayat durmadan dönüşüyor. Egonun algıladığı haz dış koşullara bağlı ve geçici, ruhun algıladığı mutluluk öze dayalı ve kalıcı. Evrenin yaratılış sebebi, varlığın yokluğa tercih edilme nedeni sevgidir ve olan güzeldir.

Deniz Uğur’un duygulandıran paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.