8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Kadınlar Söylüyor” albümü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel “Kadınlar Söylüyor” sosyal sorumluluk proje albümü dinleyicilerle buluştu.

Yalnızca iTunes’da satışa açılan “Kadınlar Söylüyor” albümünün gelirinin bir kısmı, kadına yönelik ev içi şiddete dikkat çeken, ev içi şiddete uğrayan kadınların ve çocuklarının şiddetten uzak yaşamlar kurmaları için dayanışma kuran Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı‘na aktarılacak.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak ve şiddete karşı kadın dayanışma ağını güçlendirmek amacıyla hazırlanan ve 15 şarkının bulunduğu albümde; Sıla, Atiye, Ayşe Hatun Önal, Ayla Çelik, Sertab Erener, Göksel, Gülşen ve Nil Karaibrahimgil gibi sevilen sanatçıların yanı sıra; özellikle bu sene yıldızları parlayan Güliz Ayla ve Esin İris, caz ve alternatif müzikseverlerin yakından takip ettiği Ceyl’an Ertem, Çiğdem Erken, Şenay Lambaoğlu ve Dilek Türkan gibi isimlerin en sevilen şarkıları yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.