“7. Koğuştaki Mucize”nin yayınlanan yeni tanıtımı merakı arttırdı

11 Ekim’de vizyona girmek için gün sayan ‘7. Koğuştaki Mucize’nin yayınlanan yeni tanıtımı, filme dair merakı artırıyor.

YouTube video

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı, oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin büyük ilgi gören ilk tanıtımının ardından yeni tanıtım yayınlandı. İynemli’nin canlandırdığı Memo karakterinin koğuş koridorlarında görüldüğü anlardan sonra izleyicilerle paylaşılan 2. tanıtımda Memo’nun kızı Ova rolündeki Nisa Sofiya Aksongur’un koğuşun içinde bebeğiyle oynadığı görüntüler küçük kızın gözünden bu duygu yüklü hikayeden ipuçları veriyor.

Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği, 11 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak olan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin tanıtımlarında kullanılan ve sosyal medyada beğeni yorumları toplayan müzikler Hasan Özsüt’ün imzasını taşıyor.

“7. Koğuştaki Mucize” filmi koğuş ekibiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.