‘7. Koğuştaki Mucize’nin soundtrack albümü yayınlandı

11 Ekim’de vizyona girmesiyle kısa sürede birden çok rekora imza atan ve bu yılın hem en çok izlenen hem de konuşulan filmi ‘7. Koğuştaki Mucize’nin soundtrack albümü yayınlandı.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, senaryo süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin beğeni toplayan müzikleri, soundtrack albümünde toplandı.

blank
7. Koğuştaki Mucize

23 şarkıdan oluşan albümde Hasan Özsüt imzalı filmin izleyenleri derinden etkileyen tema müziklerinin yanı sıra Neşet Ertaş’ın ‘Yolcu’ şarkısı yer alıyor. 2019 yılının en çok izlenen Türk filmi olan ‘7. Koğuştaki Mucize’nin film müzikleri albümü tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

Tüm zamanların hasılat rekorunukıran film, müzikleriyle seyircilere yeniden o duygu yüklü anları yaşatacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.