7. Koğuştaki Mucize filminin Meksika’daki büyük başarısı

‘7. Koğuştaki Mucize' adlı film, Fransa'nın ardından Meksika'da da büyük bir başarıya imza attı. Ülkenin önde gelen kanalında yayımlanan film, 3.1 milyon kişi tarafından izlendi.

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve çocuk oyuncu Nisa Sofia Aksungur’un paylaştığı ’7. Koğuştaki Mucize’ adlı film tüm ülkelerde ses getirmeye devam ediyor. Türkiye’de geçen yıl 5 milyon 316 bin 933 izleyici tarafından izlenen yapım, Fransa’nın ardından Meksika’da rekor kırdı. Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar, DJ Snake ve oyuncu Thalia’nın övgü dolu sözlerle bahsettiği yapım, ülkedeki ulusal kanallardan Imagen TV’de ekrana geldi.

blank
7. Koğuştaki Mucize

EN ÇOK İZLENEN FİLM OLDU

3,1 milyon izleyiciye ve %19 sharelik izlenme oranına ulaşan film, reytinglerde prime time kuşağının zirvesinde yer aldı. Imagen’in programlamadan sorumlu ismi Erick Pulido, %5.45 reyting elde eden filmin kanalın yayın tarihinde en çok izlenen film olduğunu belirtti.

İKİ YENİ DİZİ DE GELİYOR

Cennet’in Gözyaşları ve Yaralı Kuşlar dizileri de Meksika’ya satıldı. İki diziyi pek çok Türk dizisinin ülkedeki yayıncısı olan Imagen TV yayınlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.