“7. Koğuştaki Mucize” birçok Avrupa ülkesinde sinemaseverlerle buluştu

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu, övgü dolu yorumlar alan ‘7. Koğuştaki Mucize’, Türkiye’de vizyona girmeden 1 gün önce başta Almanya, İngiltere, Fransa, Hollanda olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde sinemaseverlerle buluştu.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, Cuma günü itibariyle tüm Türkiye’de sinemaseverlerle buluşmaya başladı.

11 Ekim’de vizyona giren, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu film, Türkiye’den önce Avrupa’da sinemalarda gösterilmeye başlandı. İzleyenlere yoğun duygular yaşatan ve etkisinden kolay çıkamayacakları umut yüklü bir hikaye paylaşan film, Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Danimarka, Fransa ve İngiltere’de vizyona girdi.

blank

Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu ve kendisine zengin bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi, tüm Türkiye’de sinemalarda…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.