7 haftadır zirveden inmedi! Taylor Swift’ten tarihi rekor

Müzikal başarılarıyla şimdiden tarihe geçen Taylor Swift, yeni albümüyle büyük bir başarıya daha imza attı. Swift’in yaklaşık iki ay önce yayınladığı “The Tortured Poets Department” albümü, 7 haftadır Billboard Hot 200 listesinde zirvede kalırken, bunu başaran ilk albüm oldu.

Time dergisi tarafından 2023 yılında “Yılın Kişisi” seçilen, “The Eras Tour” adlı konser turu ve “The Tortured Poets Department” adlı albümüyle üst üste kırdığı rekorlarla adından söz ettiren ABD’li pop yıldızı Taylor Swift, 19 Nisan’da yayınladığı albümüyle bir rekor daha kırdı.

“The Tortured Poets Department” albümü, Billboard Hot 200 albüm listesinde 7 haftadır zirvede. Şarkıcı, bu kadar uzun süre 1. sırada kalmayı başararak bir ilke attı.

KENDİ REKORUNU KIRDI
Ayrıca albüm, şarkıcının Folklore albümünün rekorunu da kırdı. Albüm, müzik listelerinde 6 hafta boyunca zirvede kalmıştı.

Albüm, Spotify’da da bir günde 300 milyon dinlenmeye ulaştı ve bu dinlenme rakamına ulaşan ilk albüm olarak tarihe geçti. Albümün ilk şarkısı “Fortnight” ise tüm zamanların bir günde en çok dinlenen şarkısı oldu. Bu rekor daha önce Adele’in “Easy On Me” (2021) şarkısına aitti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.