51 yaşındaki Jennifer Lopez’den bikinili poz

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, bikinili pozunu “Tatil hisleri” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. 51 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkartan ünlü ismin paylaşımına milyonlarca beğeni geldi.

51 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine adından söz ettirmeyi başardı.

blank

Instagram hesabında 131 milyon takipçisi olan Jennifer Lopez, bikinili pozunu “Tatil hisleri”notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkartan ünlü ismin paylaşımına milyonlarca beğeni ve binlerce yorum geldi.

Öte yandan Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından kumsalda uzandığı bikinili bir pozunu paylaştı. Lopez’in “Yazın son anlarına tutunuyorum” notuyla paylaştığı poza 2,4 milyon beğeni geldi.

Jennifer Lopez
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.