“50 Fifty” bu hafta özel gündemiyle müzik dünyasının nabzını tutacak

Dream Türk ekranlarının dinamik müzik ve magazin programı “50 fifty”bu hafta da özel röportajlarıyla adından söz ettirecek.

Dream Türk Tv’de ekrana gelen sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, genel koordinatörlüğünü Suat Yanç’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın üstlendiği “50 Fifty” bu hafta özel gündemiyle müzik dünyasının nabzını tutacak.
20 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümde “50 Fifty” izleyenlerini müzik dünyasına dair önemli gelişmeler bekliyor.

Müziğe on beş yıl ara verdikten sonra sahnelere dönen Emrah, “50 Fifty” stüdyolarında samimi açıklamaları ve canlı performansıyla kulağımızın pasını silecek.
On beş yıl ara vermesinin nedeni nedir?
Sahnelere dönmesini sağlayan faktörler nelerdir?
Emel Yalçın soracak, Emrah yanıtlayacak.

Müzik dünyasına dair magazin turunda klip yönetmeni ve şarkıcı Metin Arolat’ın 50 fifty’e özel röportajı Dream Türk ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bunun yanı sıra Demet Akalın’dan Kuruçeşme Konseri öncesi çarpıcı açıklamaları, İbrahim Tatlıses’in sitem dolu sözleri kime söylediği ve daha fazlası Perşembe günü 20:00’de Dream Türk ekranında olacak.

Konserler, yeni klipler ve güncel haberler ve müzik dünyasının nabzı her Perşembe 20.00’de“50 Fifty” Dream Türk’te.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.