5 kupalı şampiyon VakıfBank’ın bayrağı İstanbul Boğazı’nda dalgalanıyor

Bu sezon katıldığı tüm turnuvaları kazanarak 5’te 5 yapan Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank’ın bayrağı İstanbul’un simgeleri Boğaz köprülerine asıldı.

Bu sezon FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda, Misli.com Sultanlar Ligi’nde, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan; son olarak da CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak katıldığı tüm turnuvalarda kupa sevinci yaşayan VakıfBank, kusursuz sezonun kutlamalarına devam ediyor.

Sarı-siyahlıların bayrağı İstanbul’un simgeleri; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde dalgalanarak İstanbullu sporseverleri selamlıyor. 5 kupalı Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonunun bayrağı ayrıca; İstanbul’daki VakıfBank Genel Müdürlüğü’ne, Ankara’daki VakıfBank Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası’na ve VakıfBank Spor Sarayı’na asıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.