5. Denizli Fashion Week defilesi göz kamaştırdı

Denizli Fashion Week, pandemi nedeniyle verilen bir yıllık aranın ardından yeni konseptiyle 5’inci kez düzenlendi. Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin (DETGİS) organize ettiği Fashion Week’e katılacak 12 firmanın defileler Pamukkale, Laodikya gibi mekanlarda yapıldı.

Ev sahipliğini DETGİS ( Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği) başkanı Mukaddes Başkaya’nın, kreatif direktörlüğünü Özlem Süer ve marka danışmanlığını Ümit Temurçin’in yaptığı 5. Denizli Fashion Week, 12 markanın 2022 koleksiyonlarının dijital sunumlarının yer aldığı çok özel bir lansmanla gerçekleşti. Gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy üstlenirken ünlü yazar Metin Hara da koleksiyonların hikayelerinden derlediği özel bir konuşma yaptı. Laodikya antik şehrinin büyülü atmosferinde gerçekleşen davette moda filmleri ile birlikte canlı müzik perfomansları sergilendi. Protokol, iş insanları ve cemiyet hayatından bir çok konuk da DFW’de yer aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.