5 aylık hamile Hazal Kaya’dan bikinili paylaşım!

Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.

Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 5 yıl aşk yaşadıktan sonra 6 Şubat’ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Kaya, tatile çıktı. Güzel oyuncu, tatilde çekildiği bikinili fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

“Tanıştırayım; Fikret Ali”

Bir erkek bebek bekleyen ve şimdilerde 5 aylık hamile olan Hazal Kaya, Instagram hesabından paylaştığı bikinili karesine, “Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim” notunu düştü. Fotoğraf, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü pek çok isim de fotoğrafa yorum yaparken, Kaya’nın iyice belirginleşen karnı dikkatleri çekti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.