46 Yok Olan…’da heyecan devam ediyor

Pazartesi sendromunun ilacı 46 Yok Olan…’da heyecan devam ediyor.

Yapımcılığını Nunova Film’in yaptığı, Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Kay Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal ve Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı “46 Yok Olan’da heyecan 5. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

BÜYÜK YÜZLEŞME

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.
İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.
Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.
Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

46 Yok Olan… çok konuşulacak yeni bölümüyle pazar akşamı Star’da.

Künye:

Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu(Murat) ,Yasemin Allen (Selin), Melis Birkan (Ceyla), Saygın Soysal (Doğan), Berkan Şal (Salim), Metin Belgin (Ferit), Ayça Eren ( Ezo) Özay Fecht (Suzan)
Senaryo: Mehmet Ercan Erdem
Yönetmen: Serdar Akar
Yapımcı: Nunova Film

Yayın Günü:24 Nisan Pazar
Yayın Saati:23.00 / Yeni dizi- 5.blm

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.