“45-25 Kusursuz Cinayet” filminin galası açık havada gerçekleşti!

45-25 Kusursuz Cinayet Filmi’nin galası geçtiğimiz gün Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleştirildi. Açıkhava sineması tadında yapılan galada yüzlerce davetli filme yoğun ilgi gösterdi.

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin başrol oyuncularından Mehmet Baştürk, ilk filminin heyecanını paylaşırken, Yavuz Başkomiser rolünü canlandıran başrol oyuncusu Gökhan Mumcu, “Çok güzel bir film ortaya çıktı. Vizyona çıkması için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu. Filmin yönetmeni Biray Dalkıran ise, bu filme üç farklı son çektiklerini ve filmin sonunun başrol oyuncuları tarafından dahi gala gecesine kadar sakladığını söyledi.

blank

Filmin finali ise izleyenleri çok şaşırtırken, sinemaseverler birer birer filmin oyuncularını tebrik ederek bol bol selfie çekti.

“45- 25 Kusursuz Cinayet” 6 Eylül’de vizyonda

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.