4 yıl önce görevi başında yaralanan Üstçavuş şehit oldu

4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan Üstçavuş Güngör Gençer şehit oldu.

ANKARA (İGFA) – İstanbul İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken 2018 yılında yapılan bir kaçakçılık operasyonu sırasında Ankara’da trafik kazası geçiren ve 4 yıldır yoğun bakımda olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, görevi esnasında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Güngör Gençer için taziye mesajı yayımladı. Bakanlık, “Kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Güngör Gençer için GATA’da tören düzenlendi.

Gençer’in cenazesi Niğde’de ikindi namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle Niğde Şehitliği’ne defnedileceği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.