3G Show, Show Tv ekranlarında başlıyor

Bir kumpanyanın perde arkasını, her hafta farklı konularla eğlenceli bir şekilde sahneye taşıyacak olan 3G Show (Geldim Gördüm Güldüm Show) seyirci ile buluşuyor. Birbirinden komik skeçleri ile hem biletli tiyatro seyircisine hem de ekranları başındaki izleyiciye, iki perdelik kahkaha şöleni vermeye hazırlanan BKM yapımı şov ‘Geldim Gördüm Güldüm’ dedirtmek için gün sayıyor!

Kadrosunda Türkiye’nin birbirinden yetenekli komedi oyuncularının yer aldığı şovda bir de sürpriz isim bulunuyor!

Ekranların ve beyazperdenin ünlü ismi Cengiz Bozkurt da, skeçlere konu olacak kumpanyanın patronu ‘Cengiz Cambazoğlu’ karakteri ile seyirciyle tiyatro sahnesinde buluşacak! ‘Cengiz Cambazoğlu’, kurduğu tiyatronun zaman zaman sunucusu, zaman zaman müdürü, zaman zaman da oyuncusu olarak sahnede boy gösterecek.

Başta Cengiz Bozkurt olmak üzere, Burcu Altın Akdoğan, Çetin Altay, Enis Arıkan, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin Elmas, Şahin Irmak, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut, Burcu Gönder Parlak, Seda Türkmen ve Ünal Yeter gibi önemli isimleri kadrsunda bulunduran ‘3G Show’ tiyatro seyircisinden sonra, televizyon başındaki seyircilerle ilk kez bugün (18 Ocak Pazartesi) 20:00’da Show Tv ekranlarında buluşacak!

Her pazar 20:00’da BKM Tiyatro’da sahnelenen etkinliğin biletlerine BKM gişelerinden ve biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.