39 yıldır komada bulunan Fransız futbolcu Jean-Pierre Adams hayatını kaybetti

1982’de ameliyat sırasında yapılan hatalı tıbbi müdahale sonucu komaya giren Fransa Milli Takımı’nın eski futbolcusu Jean-Pierre Adams hayatını kaybetti.

Fransa Milli Futbol Takımı’nın ve Paris Saint-Germain’in (PSG) eski futbolcusu Jean-Pierre Adams, 73 yaşında yaşamını yitirdi.

PSG Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 39 yıldır komada bulunan Fransız futbolcu Jean-Pierre Adams, tedavi gördüğü Nimes Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kulüp, futbolcunun ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Öte yandan, Nice Kulübünün Twitter hesabından yapılan açıklamada, Jean-Pierre Adams’ın ailesinin ve yakınlarının acısına ortak olunduğu ifade edilirken, eski oyuncuları Adams için 19 Eylül’de oynanacak Nice-Monaco karşılaşması öncesinde anma töreni düzenleneceği belirtildi.

blank

Senegal’in başkenti Dakar’da dünyaya gelen Jean-Pierre Adams, profesyonel futbol kariyerine 1970’te Nimes ekibinde başladı.

Jean-Pierre Adams, 1973-1977 yıllarında Nice ve 1977-1979 yıllarında PSG’de oynadı.

22 kez Fransa Milli Futbol Takımı’nın formasını giyen Jean-Pierre Adams, 17 Mart 1982’de ameliyat sırasında yapılan hatalı tıbbi müdahale sonucu komaya girmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.