33 yaşındaki futbolcu Gareth Bale, futbola veda etti

Tottenham ve Real Madrid gibi önde gelen futbol kulüplerinin formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu Gareth Bale, futbola veda etti.

Galler forması ile en son Dünya Kupası’nda sahaya çıkan Gareth Bale futbola veda ettiğini açıkladı.

Bale’den gelen açıklamada, “Sevdiğim sporu yaparak hayallerimi gerçekleştirdiğim için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Futbol bana hayatımın en güzel anlarını yaşattı. 17 senedir hep zirvede hissettim. Hayatımın kalanında beni neler bekliyor olursa olsun, yaşadıklarımı tekrarlamak imkansız olacak” ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki Bale, Galler forması ile en son Dünya Kupası’nda sahaya çıkmıştı. Kariyerine ilk olarak Southampton’da başlayan Bale, ardından Tottenham Hotspur, daha sonra da Real Madrid formalarını taşımıştı.

Yıldız oyuncu kariyeri boyunca 3 La Liga, 5 Şampiyonlar Ligi, 1 Copa del Rey, 3 UEFA Süper Kupa, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve 1 MLS Kupası kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.