31 sokak hayvanını öldürdüler! İzmir’de kan donduran olay!

İzmir’in Urla ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan ve zehirli et parçalarını yiyen 31 sokak hayvanı öldü. Mahalle halkı olaya tepki gösterirken, polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

İzmir’in Urla ilçesi Torasan Mahallesi’nde bazı kişi veya kişiler, söylenene göre belli noktalara zehirli olduğu düşünülen et parçaları koydu. Bu etleri yiyen 30’un üzerinde sokak hayvanı rahatsızlandı. Hayvanların rahatsızlandığını fark eden vatandaşlar onları veterinere götürdü.

Zehirlenen hayvanlardan 31’i öldü. Yolların, sahil kıyılarının ölen hayvanlarla dolduğu görülürken, mahalle halkı kan donduran olaya isyan ederek kişi ve kişilerin kısa süre içerisinde yakalanmasını istedi.

HAYVANSEVERLERİN BAHÇELERİNE DE ZEHİRLİ ETLERDEN KOYMUŞLAR

Diğer yandan, sokak hayvanlarını besleyen yardım eden hayvanseverlerin bahçelerine de gizlice bu zehirli olduğu düşünülen etlerin bırakıldığı ortaya çıktı.

Olayın ardından Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.