3 milyon TL kazanacaklar! Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’ye dev teklif!

Şampiyon dizisinin başrolü Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi, bir reklam filmi teklifi aldı. Çift, teklifi kabul ederse bir servet kazanacak.

Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi, bir ev aletleri markasından reklam teklifi aldı. Posta gazetesinin haberine göre; ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon TL kazanacak.

Eğer oğulları Efehan da görüntülerde yer alırsa, bu rakam büyüyecek. Aimeda Abazi, bir yaşındaki Efehan’ın reklamda görünmesine pek sıcak bakmıyor.

HAYIRLI EVLAT TOLGAHAN

Daha önceki yıllarda eşi Almeda Abazi’yla baş başa tekne keyfi yapan oyuncu, bu defa corona virüs nedeniyle ailesini de planlarına dahil etti. Sayışman, kendisi ve eşinin anne-babasıyla yapacağı tekne tatili için de kesenin ağzını açtı.

Oyuncunun, günlüğü 35 bin TL olduğu öğrenilen yatı bir haftalık kiraladığı ortaya çıktı. Salgın nedeniyle ailesini riske atmak istemeyen Sayışman, 8z kamaralı, 44 metrelik tekne için 245 bin TL ödeyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.