3 milyon kişi izledi! Acun Ilıcalı’dan Instagram’da canlı yayın rekoru!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarıyla Instagram’da canlı yayın yaptı. Acun Ilıcalı’nın canlı yayını 3 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

Ekranların sevilen programı Survivor 2020’de yapılan yarışma sonrası Instagram’da canlı yayın rekoru denemesi gerçekleştirildi. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ile birlikte yaptığı Instagram canlı yayınıyla 2 milyonluk izleyici rekorunu kırdı.Yaklaşık 2 dakikada 3 milyon insanın canlı yayına gelmesiyle Ilıcalı, popüler sosyal medya uygulaması Instagram’da bir ilki başardı.

Acun Ilıcalı, rekor denemesinin sonrası Survivor adasında parti gerçekleştireceğini açıklamıştı. Parti Instagram üzerinden canlı yayınlanacak ve Cemal Can DJ’lik yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.