25. James Bond filmi ‘No Time To Die’ın fragmanı yayınlandı

Cary Joji Fukunaga’nın yönetmenliğin üstlendiği, Daniel Craig’in beşinci ve son kez başrolde yer aldığı 25. James Bond filmi ‘No Time To Die’ın ikinci fragmanı yayınlandı.

8 Nisan’da gösterime başlayacak olan filmin oyuncu kadrosunda ‘Léa Seydoux, Christoph Walt ve Rami Malek’ gibi isimler rol alıyor.

YouTube video

Filmin konusu:
Uzun zamandır tatilde olan James Bond’u herkes ölü sanıyor. Ancak bu süreç eski arkadaşlarından Felix Leiter‘in yardımını istemesiyle son buluyor. 007 olmaya kaldığı yerden devam etmeye hazırlanırken bu kod adının başka bir ajana verildiğini öğreniyor. İkili birlikte kaçırılan bir bilim adamını kurtarmaya çabalıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.