24 Saatlik Mücadele

Türk sporcular Almanya’nın ünlü Nürburgring pistinde düzenlenen ADAC 24 Saat Dayanıklılık Yarışı’ndan başarılı sonuçlarla ayrıldı. 138 otomobil ve 552 sporcunun katıldığı organizasyonda ekipler, 26 km’lik zorlu pistte 24 saat boyunca aralıksız mücadele ettiler.

SP 10 kategorisinde BMW M4 GT4 ile piste çıkan Milli sporcu Ersin Yücesan’a, Belçika’da yaşayan Türk sporcular Recep Sarı ve Hakan Sarı eşlik etti. Ekiplerin her iki saate bir sürücü değiştirdikleri dayanıklılık yarışında, 88 tur atarak 2.270 km. direksiyon başında olan Yücesan bu performansıyla göz doldurdu.

2018 TOSFED Türkiye Pist Super Grup Şampiyonu olduktan sonra yurt dışında yarışmaya başlayan ve son 3 senedir de Almanya’da Nürburgring Dayanıklılık Serileri’ni takip eden Yücesan ve takım arkadaşları zorlu yarış sonunda genel klasmanda 39. ve SP 10 kategorisinde dördüncü oldular.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.