2022 Kadına Nefes ödüllerinde kazananlar belli oldu

Kadınlar ve kız çocuklarının yaşam kalitelerini artırarak toplumda eşit birer yurttaş olarak konumlanmaları amacıyla çok yönlü çalışmalar yürütmek üzere 2021 yılında kurulan bir sivil toplum örgütü olan Kadına Nefes Rotary Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kadına Nefes Ödülleri İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleşen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

İSTANBUL İGFA- Moderatörlüğünü Mine Özbek’in yaptığı gecede, birbirinden değerli jüri üyeleri tarafından seçilen 11 kişi değişik kategorilerde Kadına Nefes Ödüllerinin sahibi oldu.

Gecede ayrıca organizasyonun ana sponsoru Biletix Ticketmaster Türkiye tarafından Ticketmaster Women Özel Ödülü’nü Kalben’e takdim eden Biletix Genel Müdür Yardımcısı İsmail Aslan “Ticketmaster, 2021 yılında, yönetim ekibinin tam desteği ile kadınları gerçek potansiyellerine ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için güçlendirmek, teşvik etmek ve ilham vermek üzere Ticketmaster Women projesini hayata geçirdi. Kadınların gerek özel gerekse de iş hayatlarında önyargı ve diğer birçok engelle karşı karşıya kaldığı bir dünyada, Biletix, Ticketmaster Türkiye ekibi olarak böyle kıymetli bir projenin içinde yer almaktan ve projeye destek vermekten gurur duyuyoruz. Biliyoruz ki, gerçek güç kadınların bir araya gelmesinden doğuyor. dedi.

Akademi, bilim, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı gecede, 11 dalda ödüllerin sahiplerine takdim edilmesinin ardından gerçekleşen After Party’de davetliler The DJ Sisters performansı eşliğinde eğlendi.

2022 KADINA NEFES ÖDÜLLERİNİN SAHİPLERİ

Kadına Nefes Olan Aktivist
Demet Evgar

Kadına Nefes Olan Bilim İnsanı
Prof.Dr. Burcu Özsoy

Kadına Nefes Olan Dijital İçerik Üreticisi
Pucca

Kadına Nefes Olan Gazeteci
Sedef Kabaş

Kadına Nefes Olan Girişimci
Gamze Cizreli

Kadına Nefes Olan Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi
100 Kadın Bayii – BEKO

Kadına Nefes Olan Sanatçı
Sumru Yavrucuk

Kadına Nefes Olan Sivil Toplum Örgütü
KAHEV Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı

Kadına Nefes Olan Sporcu
Ebrar Karakurt

Kadına Nefes Olan Yerel Yönetim/Yönetici
Fatih Mehmet Maçoğlu

Kadına Nefes Özel Ödülü – Yılın Nefesi
Hacer Foggo

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.