2022 Dünya Yoga Günü kutlamaları Akmerkez Üçgen Teras’ta!

2022 Dünya Yoga günü kutlamalarının dördüncüsünü Akmerkez Üçgen terasta Yoga Vakfı & Akmerkez ve Zuhal Ceran işbirliği ile gerçekleşiyor.

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Yoga Günü ilan edilen 21 Haziran Yoga Günü festivali bu yılda yine birbirinden özel içerikleri severlerine sunmaya hazır.

Akmerkez Üçgen Teras’ta tüm dünyayla eş zamanlı olarak kutlanan “Uluslararası Dünya Yoga Günü Kutlamaları” yoga severleri iki gün sürecek bir etkinliğe davet ediyor. Bu yıl Üçgen Teras’ta dördüncü kez gerçekleştirilecek özel kutlamaların organizasyonu Yoga Vakfı & Akmerkez veZuhal Ceran işbirliği ile gerçekleşiyor.

Yoga Vakfı işbirliğiyle misafirlerine birbirinden keyifli sayısız etkinliğe katılma fırsatı sunan programda eğlenceli kutlamanın gerçekleşmesine sayılı gün kaldı.

Dört element teması

Akmerkez, her yıl tüm dünyada aynı anda kutlanan yoga günü kapsamında dördüncü kez kapılarını yoga severlere açıyor. Bu yıl dört element temasıyla, 20-21 Haziran tarihlerinde Yoga Vakfı işbirliğiyle gerçekleşecek kutlama, yoga ve meditasyon seanslarıyla, her yaştan katılımcıya hitap ederek yorgunlukları unuttururken, aynı zamanda ruhsal ve fiziksel dinginlik de sağlayacak.

21 Haziran Dünya Yoga Günü kapsamında Akmerkez’de iki gün boyunca atölyelerden söyleşilere, imza gününden yoga ve meditasyon seanslarına, çocuk etkinliklerinden dans gösterilerine, astrolojiden konserlere birçok etkinlik yapılacak. 20 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:30’da Ekin Eti ve Ertan Şahin’den oluşan Echo Kirtan konseri gerçekleşirken, 21 Haziran Salı akşamı yine aynı saatte Suzan Kardeş konseri, ardından Mercan Dede Sufi Müzikleri Şifa Çemberi ile Aslıhan Aksun’un DJ performanslarıyla eğlence doruğa ulaşacak. Aynı zamanda etkinlik boyunca yeme-içme alanlarında misafirlere sağlıklı ve lezzetli alternatiflerde sunulacak.

Her dakikası dolu dolu geçecek kutlamada ana sahnede yoga ve meditasyon seansları, sohbetler, dinletiler, söyleşiler, konserler, dans gösterileri, dans atölyeleri ve DJ performansları yer alacak. Terasta Tarım alanında İda Orgonite workshop’ı; healing alanında refseksoloji, gong terapi, satsang, biyofrekans ve akupunktur uygulamaları; sanat ve sosyal sorumluluk alanında atölye, performans ve fotoğraf sergisi; çocuk etkinlik alanında çocuklarla dans, çocuk yogası ve kolektif mandala gibi her zevke hitap eden etkinlikler de katılımcılarla buluşacak. Kitap söyleşilerinin ve imza günlerinin de düzenleneceği kutlamada, Yoga Vakfı Başkanı Yogi Baba Adnan Çabuk Hoca liderliğinde Mert Güler, Esat Ataç Ebru Şinik, Orkun Kargöz, İpek Darga, Vedat Havlucı, Noyan Dülek olmak, Dr. Beyza Gökalp olmak üzere Yoga Vakfı’nın hocaları yoga severleri unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Eğlenceli etkinliklerin yanı sıra İstanbul Vakfı, Nepal Konsolosluğu, Tema Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Okay Temiz Ritim Atölyesi, Tanju Babacan Buddypa, İzev, Kahev ve İyilik Bebekleri gibi kurum ve vakıflar da sanat ve sosyal sorumluluk alanında yerlerini alarak misafirlerle buluşacak.

Sayısız etkinliğe ev sahipliği yapacak gelenekselleşmiş Akmerkez Uluslararası Dünya Yoga Günü kutlaması, şehrin içinde nefes aldıran atmosferi ile misafirlerin vazgeçilmezi olan Akmerkez Üçgen Teras’ta, çimlerin üzerinde ücretsiz olarak hayata geçirilecek. İyi hissetmek, şifa bulmak, doğayı ve evreni kucaklamak isteyen tüm misafirler Esat Ataç’tan Ebru Şinik’e, Noyan Dülek’ten Mert Güler’e, Orkun Kargöz’den İpek Darga ve Vedat Havlucu’ya alanında uzman birçok ismin sahnede olacağı bu özel kutlamaya katılabilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.