2021’e iyilikle veda ediyor!

Serkan Altunorak doğum gününü Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaştı

Oyuncu Serkan Altunorak, 24 Aralık’taki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutluyor. Ünlü oyuncu, doğum günü vesilesiyle Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlattı.

Kampanyayı sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Altunorak “Bu yıl, doğum günüme farklı bir anlam kazandırmak istedim. Bu yüzden, 24 Aralık’taki yaş günümü sizlerin de desteklerinizle Cerebral Palsy’li çocuklarla paylaşacağım. Cerebral Palsy, çocuklukta en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur ve Cerebral Palsy’li bireyler, ömür boyu süren eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyar. Gelin, hep birlikte Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önündeki engelleri kaldıralım ve bu yılın son günlerini, iyiliği ve mutluluğu paylaşarak tamamlayalım! Doğum günü bağış linkini @cerebralpalsytr’in bio’sunda bulabilirsiniz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.