2019’un ilk zombi filmi The Dead Don’t Die’den ilk fragman geldi

“Kontrol Limitleri”, “Ölü Adam” ve 2016 yılında ülkemizde vizyona giren “Paterson” filminin yönetmeni Jim Harmusch’un yönetmenliğini üstlendiği yeni zombi filmi The Dead Don’t Die’nin ilk fragmanı yayınlandı.

Fragmanla birlikte posterini de yayınlayan The Dead Don’t Die filmi, ülkesi ABD’de 14 Haziran 2019’da vizyona girecek.

blank

Selena Gomez, Adam Driver, Bill Murray, Chloe Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi ve Caleb Landry Jones gibi deneyimli oyuncuları ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan film, çokça ilgi görüyor. Dünkü yayınlanan fragmanı, Youtube üzerinden 1 gün içerisinde 3 milyondan fazla izlenmiş durumda.

Filmin konusu henüz açıklanmamış olsa da filmin; Kasabasını zombi istilasından korumaya çalışan 3 polisin mücadelesini ele alacak gibi görünüyor.

The Dead Don’t Die filminin ülkemizde ne zaman sinema salonlarına konuk olacağı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.