2018’i Işın Karaca’nın muhteşem şarkıları ve sahnesiyle karşılamaya ne derseniz?

Crowne Plaza İstanbul Florya, sevdiklerinizle bir arada eğleneceğiniz dopdolu bir yılbaşı programı sunuyor.

Balo salonunda zengin yılbaşı menüsü ile Işın Karaca’nın zengin repertuarı eşliğinde unutamayacağınız bir 2018 partisi olacak. DJ Fatih Ayvaz performansı ve Oryantal Ece’nin dans şovu ile, yeme-içme, müzik dans ve eğlence hiç bitmesin isteyeceksiniz. Sadece 350 seçkin misafirin yer alacağı yılbaşı partisinde yerinizi kişi sayınıza ve oturma planına göre seçebilirsiniz. O halde, eğlencenin tadını en iyi masada çıkartmak için yerinizi ayırtmakta geç kalmayın. Siz balo salonunda partiye devam ederken çocuklarınız ise animasyonlu çocuk balosunda doyasıya eğleniyor olacak. Kişi başı 500 TL’den başlayan kategorilerin olduğu Yılbaşı Partisinde en iyi tercihi yapmak için geç kalmayın. Konaklama paketi, 2 kişilik bahçe manzaralı oda için KDV dahil 400 TL. Bu oda fiyatına 2 yetişkin, 0-12 yaş arası 2 çocuk konaklaması, yeni yılın ilk kahvaltısı, yüzde 20 Spa indirimi, ve çocukların akvaryuma ücretsiz giriş bileti ile yetişkinlerin yüzde 25 akvaryum giriş indirimi dahildir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.