2. El Motosiklet Piyasasında Yeni Soluk

Son dönemlerde otomobil piyasasında fiyatlarda yaşanan artış sonrası sıfır ve 2. el motosikletlere olan talep arttı. Otomobilde olduğu gibi motosiklette de çip ve tedarik sorunlarının yaşanmasına rağmen sıfır ve 2. el motosikletlere olan yoğun ilgi sürüyor.

Bünyesindeki markalarla otomobil ve motosiklet sektörünün lider kuruluşlarından biri halinde gelen İsotlar Grup, “Harekete Geçirir” sloganıyla 2020 yılında motosiklet sektörünün e-ticaret projesi olarak yepyeni bir girişime imza atmıştı.

Motosiklet yedek parça ve aksesuarlarına tek bir tıkla ulaşılmasını sağlayan yeni nesil e-ticaret sitesi Mobilup, araç kiralamada Mobilup Kiralama, sıfır ve 2. el motosiklet ihtiyaçlarında ise Mobilup Motosiklet olarak hem online hem showroomlarıyla tüketicisiyle buluşuyor.

Mobilup Motosiklet Dünyanın Lider Markalarıyla Açılışını Yaptı!

Mayıs ayı itibariyle Peugeot, Lambretta, Um, Brixton, Govecs, Horwin, Malaguti yetkili satıcılığını üstlenen Mobilup Motosiklet, aynı zamanda Türkiye’de pazar payı yüksek ve popüler markaların satıldığı perakende satış noktası.

Türkiye’nin en büyük motosiklet showroomuyla lansmanını gerçekleştirilen ve kısa zamanda yoğun ilgi gören Mobilup Motosiklet’in toplamda 1000 M²’lik geniş mağazasında; 750 M²’ sergi alanı ve 250 M²’ ise motosiklet iyileştirme alanı bulunmaktadır.

Mobilup Motosiklet ile sıfır ve 2. el piyasasına kısa sürede yeni bir soluk getirdiklerini vurgulayan Mobilup Motosiklet Direktörü Uğur Ertuğ, “İsotlar Grup’un köklü geçmişi ile çıktığımız bu yolda çok heyecanlıyız. Dünyanın lider markalarını temsil etmek büyük bir sorumluluk, bu sorumluluğun bilincinde yıllardır sektörün gelişmesi ve dönüşmesi adına elini taşın altına koyan bir kuruluş olarak, yeni markamız Mobilup Motosiklet’in sektöre ilaç gibi geleceğine inanıyoruz. Üstelik tek bir şube ile yetinmeyi düşünmüyoruz. Online mağazamızla hali hazırda 7/24 hizmet verir konumdayız. Bununla birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de showroomlarımızla sizlerin yanında olmak istiyoruz” diyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.