186 bin öğrenci ilk kez sinema ile buluşacak !

CGV Mars Cinema Group, 186 bin öğrenciyi ilk kez sinema ile buluşturmak için kolları sıvadı

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapmaya devam eden CGV Mars Cinema Group, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen “Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın” kapsamında 186 bin öğrenciyi sinema ile buluşturmayı hedefliyor.

CGV Mars Cinema Group, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen “Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın” projesi kapsamında 81 ilde hiç sinemaya gitmemiş 186 bin öğrencinin sinema ile buluşturulmasına katkı sunacak. Proje kapsamında; CGV Mars Cinema Group ilk etapta, Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van ve Yozgat’ta 186 bin öğrencinin ilk kez sinema ile tanışmasına vesile olacak.

Proje ile; orta öğretim öğrencilerine, bulundukları illerde yer alan sinema salonlarında ücretsiz film gösterimi yapılarak genç neslin kültür-sanat hayatına katılımı, dolayısıyla da küçük yaşlardan başlayarak sinema kültürünün yaygınlık kazanması hedefleniyor. Kampanya kapsamında ayrıca Cinemaximum tarafından yaklaşık 186 bin öğrenciye su ve küçük boy mısır ikramı da gerçekleştirecek.

“Böylesi anlamlı bir projeye katkı sunacağımız için büyük heyecan duyuyoruz”

Böylesi anlamlı bir projeye destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten CGV Mars Group Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü Ceyda Gökyıldırım Aşa, şunları söyledi:

“CGV Mars Cinema Group olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın koordinasyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ kampanyasına daha önce olduğu gibi bu yıl da katkı sunacağımız için büyük bir heyecan duyuyoruz. CGV Mars Cinema Group olarak, kısa bir süre önce 8 Mart Kadınlar Günü vesilesiyle buna benzer bir projeyle sinemaya gitmeyen kadınlarımız için ücretsiz bir şekilde ‘Dilberay’ filminin gösterimini gerçekleştirmiş, ülkemizin farklı illerinden kadınlarımızın sinema ile tanışmasına vesile olmuştuk. Şimdi de 81 ili kapsayan bu projenin içinde yer alarak, salonlarımızı öğrencilerin sinema ile tanışmasına vesile olmak için açıyoruz. İnanıyoruz ki, bu anlamlı proje sayesinde daha fazla öğrencimiz sinema ile tanışır ve biz de onlara güzel bir armağan vermiş oluruz. Projede emeği geçen başta Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’ne tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.