18 Euro! Barcelona maske satmaya başladı!

Katalon devi Barcelona, koronavirüs salgını nedeniyle maske takmanın zorunlu olması nedeniyle yıkanıp yeniden kullanılabilen maskeler satmaya başladı. Resmi mağazalarda satışa sunulan maskelerin tanesi 18 euro.

İspanya’nın Barcelona Kulübü, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı çoğu ülkede kullanımı zorunlu hale getirilen sağlık maskelerini logolu olarak ürettirip, resmi mağazalarında satışa sundu.

Barcelona Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, sağlık protokolüne uygun bir şekilde üç farklı dizaynda hazırlanan maskelerin, 3-6 yaş, 7-12 yaş ve yetişkinler olmak üzere üç beden olduğu bildirildi.

40 KEZ KULLANILABİLECEK

Yüzde 100 ekolojik malzemeden yapılan maskelerin, her yıkamadan sonra 8 saat bekletilerek toplamda 40 kez kullanılabileceği belirtildi.

Mağazalarda ve elektronik ortamda satışa sunulan maskelerin ilgi görmesi halinde yeni 6-7 dizaynın da ileriki günlerde satışa sunulabileceği bilgisi paylaşıldı.

TANESİ 18 EURO

Maskelerin tanesini 18 Euro’dan satışa sunan Barcelona, kısa zamanda “aile paketlerini” de raflarına koyacağını açıkladı.

Covid-19’dan en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İspanya’da 6 yaş üstü herkesin, en az iki metrelik sosyal mesafenin korunamadığı tüm kamusal alanlarda maske takma zorunluluğu bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.