16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’ye sahne yasağı geldi

16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’nin içkili mekânlarda sahneye çıkması olayında yeni gelişme! 3 bakanlık soruşturma başlatırken, valilik de sahne yasağı koydu.

‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla yıldızı parlayan lise öğrencisi 16 yaşındaki Aleyna Tilki’nin, kanunen yasak olmasına rağmen geceleri içkili mekânlarda sahneye çıkması tartışma yaratmıştı. 18 yaşından küçük bir çocuğun içkili mekânlarda çalışmasının çocuk istismarı suçuna gireceği yönündeki haberler, yetkilileri harekete geçirdi.

Aile bakanlığı’ndan uyarı

Üç bakanlık soruşturma açarken, valilik de sahne yasağı koydu. Tilki’nin Asmalımescit Opera Club’da yapılması planlanan konser onayı için T.C. İstanbul Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğüne başvuran kulüp yetkililerin “Aleyna Tilki’nin Opera Club’da sahneye çıkması T.C. İstanbul Valiliğince uygun görülmemiştir” yanıtını aldığı ortaya çıktı. Aile Bakanlığı, Tilki’nin ailesiyle görüşüp uyarıda bulunurken, İçişleri ve Çalışma bakanlıkları, içkili mekânları denetime aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.