11.TRT Uluslararası Belgesel Günleri, usta sanatçı Ara Güler anısına başlıyor!

TRT’nin; belgesel ve belgeselciliğin gelişimine katkı sağlamak, amatör ve profesyonel belgeselcileri desteklemek amacıyla düzenlediği TRT Uluslararası Belgesel Günleri’nin 11.si, 25-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Her yıl özel gösterimleri, atölye çalışmaları, söyleşileri ve birbirinden renkli etkinlikleriyle dünyanın saygın belgesel festivallerinden biri olan TRT Uluslararası Belgesel Günleri; bu yıl “Ustanın Anısına” diyerek yarın (25 Nisan Perşembe) başlıyor.

11.TRT Uluslararası Belgesel Günleri’nin ilk gününde usta sanatçı Ara Güler’in hayatı ve çalışmalarının konu edileceği “Ustanın Anısına” söyleşisi gerçekleşecek. Hakan Aslan moderatörlüğündeki söyleşide; Doğan Hızlan, Mehmet Bayhan ve Fatih Aslan konuşmacı olarak Ara Güler’i anacak. Ayrıca, TRT çalışanları ve dostlarının objektifinden derlenen bir “Ara Güler” fotoğraf sergisi ve sanatçının özel görüntüleri de etkinlikte yer alacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.