100 YÜZE II Kitap Projesinin Tanıtım Lansmanı birçok ünlü isimi ağırlayarak Bozcaada’da yapıldı

Mnd Ajans tarafından düzenlenen geceye ilgi büyük oldu.

YouTube video

Mnd Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmalarının titizlikle hazırladığı, Uğur Batı, Bünyamin Sürmeli, Ziya Azazi, Derya Can, Geveze, İlker Karagöz, İlker Ayrık, Uğur Kardaş, İlginay Göbüt Göksel, Müjdat Turan, Gökhan Konaş, Eren Yardım, gibi birçok ünlünün yanısıra iş ve sanat dünyasından önemli isimlerin otobiyografilerinin yansıtıldığı 100 YÜZE II kitap projesinin tanıtım lansmanı ve kokteyli ünlü ve seçkin konukların katılımıyla Bozcaada’da yapıldı.

Hazırladıkları her kitapta bir sosyal sorumluluk başlığı belirleyen ve bunun üzerinden çalışmalar yapan firmanın İlk kitaplarında belirlediği başlık Otizm iken, 2. Kitaplarında ise su ve iklim krizi oldu. Su gibi düşün su gibi ol sloganıyla yola çıkılan ve lansmanda bu konu üzerinden yapılan konuşmalar ve düşünceler farkındalık yarattı. Katılımcılar Retrobüs müzik grubu ile geçmişe bir yolculuk yaparak keyifli anlar yaşadılar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.