10 Kasım paylaşımları Ahmet Hakan’ın canını sıktı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ‘Siren/Ezan’ başlıklı yazısında isim vermeden Yeni Akit gazetesi yazarı Yaşar Değirmenci ve Erol Köse’ye çok sert sözlerle yüklendi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 10 Kasım günü skandal paylaşım ve yazı ile gündeme oturan iki isme sert çıktı.

“Sosyal medyada çok ama çok tehlikeli çirkinlikler sergileniyor.” diyen Hakan, “Nereden baksan şerefsizlik, nereden baksan dangalakça!” ifadelerini kullandı.

İşte Hakan’ın bugünkü yazısından “Siren/Ezan” başlıklı o bölüm:

SOSYAL medyada çok ama çok tehlikeli çirkinlikler sergileniyor.

Mesela…

Hadsizin teki, 10 Kasım’da çalınan iki dakikalık siren sesinden rahatsızlığını dile getirmiş…

Bir başka hadsiz ise bu hadsize karşı günde beş vakit okunan ezanı hatırlatarak cevap vermiş…

Nereden baksan şerefsizlik, nereden baksan dangalakça!

“DÜNYADA KOMİK OLAYLAR LİSTESİNE GİRMEYE ADAY HALLERİMİZ”

Yeni Akit yazarı Yaşar Değirmenci kaleme aldığı yazısında “09.05’te sirenler çalıyor, hayat durduruluyor, arabalarından indiriliyor, saygı duruşuna geçiriliyor. Okullarda ‘bir dakikalık’ saygı duruşunda gülmemek için nefesini tutan öğrenciler, onları gözüyle kaşıyla saygı duruşunun sessizliğine davet eden öğretmen ve idarecilerin çırpınışları. Her 10 Kasım’la özdeşleşen sahneler… ‘Dünyada komik olaylar’ listesine girmeye aday hallerimiz” ifadelerini kullandı.

“GÜNDE 5 VAKİT DUYDUĞUM EZAN SESİNİ…”

Erol Köse ise 10 Kasım paylaşımında şunları söyledi: “Saat 09.05’te aracımı durdurup siren seslerine katkıda bulundum çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı gurur duyuyorum. Günde 5 vakit duyduğun ezan sesini Yılda 1 vakit duyduğun siren sesine borçlu olduğunu kimse ama kimse unutmasın bu topraklarda!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.